Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bahçeşehir Üniversitesi'ni Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde temsil eden profesyonel basketbol takımıdır. Takım, 2012 yılında kurulmuştur ve maçlarını Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda oynamaktadır.

Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kurulduğu günden bu yana Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele etmektedir. Takım, 2016-2017 sezonunda şampiyonluğa ulaşmış ve bu başarısını 2017-2018 sezonunda da tekrarlamıştır. Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ayrıca 2018 yılında Kadınlar Basketbol Kupası'nı kazanmıştır.

Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı'nın en önemli oyuncuları arasında Yasemin Horasan, Şaziye İvegin Üner, Ayşe Cora, Tuğba Palazoğlu ve Tuğçe Canıtez bulunmaktadır. Takımın baş antrenörü ise Taner Günay'dır.

Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, uluslararası alanda da mücadele etmektedir. Takım, 2017-2018 sezonunda Kadınlar Basketbol EuroCup'ta çeyrek finale yükselmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ayrıca 2018 yılında Kadınlar Basketbol Süper Kupası'nı kazanmıştır.